Szállítási információk

Szállítási feltételek

Megrendelése leadásakor Ön az alábbi kiszállítási módok közül választhat:

  • házhozszállítás
  • a csomag átvétele az Ön által kijelölt átvevőhelyen
  • a csomag átvétele valamely üzletünkben

Házhozszállítás

MPL (Magyar Posta Logisztika)

A megrendelt és raktáron lévő termékeket 1-5 munkanapon belül szállítjuk a megadott címre. Szállítási költség fejében nemcsak számlázási- vagy telephely címre, hanem gyakorlatilag bárhová ki tudjuk szállítani a megrendelt terméket (az ország határain belül). Külföldi kiszállítási cím megjelölése esetén minden esetben vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, a szállítási feltételek és árak pontosítása végett. Szolgáltatásunkhoz azonban néhány alapvető információra szükségünk van: pontos szállítási cím (kapucsengő, emelet, ajtó, telephelyen belül hol?), telefonszám (ha nem találnánk) és egy név, aki a csomagot átveszi vagy kontaktszemélyként szerepet vállal az ügyintézésben.

A csomagokat a futárszolgálatok munkatársai szállítják ki munkanapokon 8 és 17 óra között. A futárszolgálatok munkatársai címről címre haladva érkeznek el a címzetthez, kb. 80-120 csomagot kézbesítenek naponta, ezért konkrét időpont nem határozható meg előre. Nem kérhető, hogy érkezés előtt telefonáljon, vagy egyeztessen Önnel - ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol Ön, vagy munkatársa, ismerőse nap közben elérhető! Célszerű tehát munkahelyi címet regisztrálni szállítási címként, ekkor még akár a kollégája is átveheti a csomagot, ha Ön pont akkor nem elérhető.

A házhoz szállítás díjai (belföldi kiszállítás esetén 40 kg-os csomagig):

  • megrendelés összértéke 15 000,- Ft alatt – 1 250,- Ft
  • megrendelés összértéke 15 000,- Ft felett – ingyenes

40 kg-ot meghaladó csomag többletköltsége minden megkezdett kilogramm után: 550,-Ft. A kiszállítási díjak akciók miatt eltérhetnek a fent meghatározott összegtől. Kérjük, hogy a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt mindenképp ellenőrizze! Ha a csomagon sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet róla, vagy ne vegye át a csomagot sérülten. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni. Külföldi szállítás, merev törzsű csónak, vagy kerékpárok esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az info@pranaeger.hu-n.

Csomag átvétele átvevőhelyen

Az ország számos városában megtalálható több száz átvételi hely segítségével Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagját. Ha nem tud a megadott időben a szállítási címen tartózkodni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor érdemes ezt a kényelmes, személyes küldemény-átvételi lehetőséget választani.

A Posta Pontokon történő átvétel gyors és kényelmes, továbbá a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a számos helyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek bizonyos átvevő helyeken. Az átvevőhelyeken történő csomagfelvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy csomag azonosító számát jegyezze fel, melyet a visszaigazoló e-mailben talál. A munkanapon kb. 12.00 óráig megrendelt és e-mailben megerősített rendeléseket Budapesten általában 1-2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén általában 2-5 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott átvevőhelyeken. Az átvevőhelyeken a futárszolgálathoz hasonlóan zárt csomagot kap, így a termékek sértetlenségéről és alkalmazhatóságukról csak a kibontás után tud meggyőződni. Természetesen bármilyen probléma esetén a vevőszolgálat az Ön segítségére siet!

Átvételi helyeken történő csomagátvétel díjai:

  • megrendelés összértéke 15 000,- Ft alatt – 1 250,- Ft
  • megrendelés összértéke 15 000,- Ft felett – ingyenes
  • A kiszállítási díjak akciók miatt eltérhetnek a fent meghatározott összegtől.

További információkat a Posta Pontokról: http://www.postapont.hu/

MEGRENDELT TERMÉK SZEMÉLYES ÁTVÉTELE:

Webáruházunkon megrendelt termékeit átveheti személyesen is üzletünkben, nyitvatartási időn belül: Prana Túrabolt 3300 Eger Dobó tér 1.. Ezen lehetőség előnye, hogy a termékeket nem „vakon”, dobozolva kell átvennie, hanem saját szemével megnézheti, akár fel is próbálhatja, így a fizetés előtt maximális kontrollal rendelkezik a termék sértetlensége felett.

Személyes átvétel esetén a termékeket nem terheli kiszállítási költség.