Fizetési módok

Fizetési módok

Webáruházunkban történő vásárlás esetén kétféle fizetési mód szerint nyílik lehetőség a megvásárolni kívánt termék vételárának és szállítási díjának kiegyenlítésére. A fizetési módozatokat a kosár ötödik lépcsőjében választhatja ki. Bármelyik fizetési módot választja, ehhez kapcsolódóan a Túra-Eger Kft. Önt többletköltséggel nem terheli. A kiválasztott fizetési mód egységesen vonatkozik, mind a termék vételárának, mind a szállításhoz kapcsolódó költség teljesítésére, tehát azt egységesen, egyidejűleg kell megfizetni, annak megbontása sem a teljesítésihatáridőt illetően, sem annak megfizetési módját illetően nem lehetséges.


Utánvét

Amennyiben megrendelése leadása során Ön az utánvéttel történő fizetési módot választotta, abban az esetbena termék(ek) ellenértéke házhoz szállítás esetében a csomag kézhezvételekor, utánvéttel, készpénzben akézbesítőnek fizetendő. Amennyiben csomagátvevő helyen való átvételt választotta abban az esetben fizethetkészpénzzel vagy bankkártyával az átvevőhely típusától függően, feltéve ha erre az átvevőhely lehetőségetbiztosít (PostaPont). Utánvét esetén a termék vételárával együtt a szállítási díj isutólag, készpénzben fizetendő a kézbesítő részére.


Paypal

A Paypal-on keresztül törénő fizetési mód esetén a szállítást a teljes vételár és szállítási költség beérkezését követően kezdjük meg. A vásárló e-mailben értesítést kap a kézbesítést megkezdéséről. Kérjük, hogy a fizetés elindításakor a Megjegyzés rovatba írja be az e-mailben kapott visszaigazolásban szereplő megrendelés számát.

A Paypal fizetési mód igénybevételekor a Paypal szerződési feltételei az irányadóak.

www.paypal.com »

Paypal-on keresztül törénő fizetés esetén a választott szállítási módhoz kapcsolódó szállítási költséget is előre, a termék vételárával egyidejűleg, azzal azonos módon kell teljesítenie. Ha megrendelését nem tudjuk teljesíteni, az Ön által előre megfizetett összeget legkésőbb 30 napon belül visszautaljuk bankszámlájára.


Barion

A Barion bankkártyás fizetési rendszert jelenleg teszteljük, hamarosan elérhető lesz.